Fri fragt ved køb over 500 kr
1-3 dages levering
Glade kunder siden 2004
Pris match på alle varer

Udsmyk boligen

Udsmyk boligen
1. marts 2018 Shopathome

Shopathome har et stort udvalg af bolig udsmykning, og dette vil blive gøre opmærksom på i dette indlæg.

Under kategorien ‘bolig udsmykning’ finder du mange stilfulde og moderne produkter til boligen, der giver hjemmet det sidste pift. Vi forhandler blandt andet elegante vaser fra Stelton og Kähler, som sætter sit sidste præg i hjemmet.

Vi gør en dyd i at være så kvalitetsbevidste som muligt, og vi bestræber os på at udvælge de brands, som lever op til vores forventninger om kvalitet og design. Udover Stelton og Kähler, tilbyder vi også det kendte mærke Royal Copenhagen, som gennem tiderne har været i danskernes søgelys indenfor borddækning og porcelænskunst.

Med vores store udvalg samt smarte farvesortering er det nemt at gøre indretningen personligt, så det passer præcis til dig. Gå på opdagelse i vores sortiment – du går helt sikkert ikke forgæves!